Sverige får streckkod länk

Vänligen skicka mig en påminnelse om mina viktiga länkar

På denna sida kan du ange din e-postadress (den du är registrerad som en parkrunner med).Vi kommer sedan att skicka en lista med viktiga länkar (inklusive din streckkod). Du kan också hitta en länk till din streckkod sida:

  • i din bekräftelse registreringsmail
  • i nyhetsbrevet e-post (om du har valt att ta emot det)
  • i din resultat e-post när du springa

Ange din e-postadress ovan och tryck sedan på knappen. Vi kommer att skicka din lista med länkar inom kort (eller informera dig om att vi har ingen registrerad med den adressen). Om det finns mer än en parkrunner registrerad med den e-post (till exempel en familj som delar samma e-postadress), så skickar vi en påminnelse för varje parkrunner.

BÄSTA TIPS 1: En del e-postsystem kan filtrera påminnelsen e-post som skräppost. För att undvika detta rekommenderar vi att du lägger noreply@parkrun.com som en kontakt i din e-postadress bok innan du trycker på knappen.

BÄSTA TIPS 2: Kontrollera att du har skrivit din e-postadress korrekt innan du trycker på knappen - vi kommer att skicka ett e-postmeddelande inom kort (men bara om det är korrekt stavning).

Om du inte hör av oss, då är det troligt att antingen ditt spamfilter har stoppat e-posten, eller om du felstavat din e-postadress. Vänligen ge den en annan försök innan du kontakt oss.